Återförsäljare

Har du ett etablerat företag och är intresserad av att bli återförsäljare? Våra produkter har en bred målgrupp och säljer bra om de exponeras på rätt sätt. Som återförsäljare får du kostnadsfritt digitalt marknadsmaterial för skyltning, displayer etc.  Högupplösta bilder och grafik som är fritt att använda i din egen marknadsföring. Se vår media avdelning för tillgång till detta online.

Är du som befintlig återförsäljare intresserad av att köra en speciell kampanj med våra produkter så tar vi gärna en diskussion om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt!

Tag kontakt med oss för mer information och priser om intresse finns att bli ÅF.

Bodyguard Utbytesgaranti

Bodyguard Säkerhetsprodukter erbjuder en unik utbytesgaranti på samtliga försvarssprayer, för att kunden alltid ska känna dig säker.

Har kunden använt din Bodyguard försvarsspray i självförsvar och gjort en polisanmälan så ersätter Bodyguard med en ny spray. Detta gäller oavsett var kunden har inhandlat sin spray. För att vi ska kunna godkänna ett utbyte så behöver vi en kopia på polisanmälan samt ett kvitto på köpet som ska ha gjorts för max 2 år sedan. 

Nöjda kunder

Vill bara tacka för ert trevliga bemötande, snabba svar, snabba leveranser och mycket bra produkter.

Fia

Er spray räddade mig. Jag är så fruktansvärt glad över att vara kund hos er att jag kände att jag var tvungen att ta kontakt.

Emelie

Hade mail kontakt några ggr.innan köpet för konsultation. Suveränt och snabbt bemötande!

Bengt

Supersnabb leverans och produkten är otroligt bra!

Victor
{"video_yurl":"true"}